link link link link link designet

Dagfinn Lyngbø og morgendagens innlegg

Noen her som liker Dagfinn Lyngbø? Det gjør i hvertfall jeg! Han reiser rundt nå med det nyeste showet, Stereo og gjett hvem som har bestilt billetter da. Gleder meg kjempe masse! Meg og en veninne skal sitte på første rad på Ole Bull Scene, det blir kjempe gøy! 

Over til noe litt annet.. I morgen kommer det et innlegg om noe jeg må skaffe meg flere av. Jeg skal vise mange forskjellige varianter, morsome og stilige. Det blir en hemmelighet til i morgen om hva det er, men jeg kan si at det har noe med bøker å gjøre. Hehe, det kom vell ikke som et sjokk. Noen andre som skal på Dagfinn Lyngbø "Stereo"? 

Hva tror dere jeg skal lage et innlegg om i morgen? 


Leser du bloggen min?

Nå har bloggen min "hvilt" en god stund. Grunnen var at jeg ikke hadde så mye respons på bloggen på slutten, det var sommerferie, folk er heller ute enn inne osv.. Jeg har veldig gjerne lyst til å blogge og jeg liker godt å blogge om noe som jeg virkelig intereserrer meg for, bøker og kulturelle "nerde" ting, som på denne bloggen. Så det jeg vil gjøre nå er å høre om det er noen som faktisk leser bloggen min, eller som er innom den. Jeg kommer til å starte å blogge igjen i morgen. Jeg kommer til å ha noen poster innimellom med litt kultur, museum, gallerier, teater og lignene, for det er også ting jeg setter pris på, men selvfølgelig mest om bøker. Litt av en nerd som sitter her og skriver. Hehe, håper det er noen andre "nerder" der ute. 
Leser du bloggen min? 

hits