link link link link link designet

Hva anbefaler du?

I dag tenke jeg at dere kan komme med anbefalingen. 

Viss du har en bok du vil anbefale til enten meg eller andre, så kan du bare kommentere i kommentarfeltet. Alle typer bøker, både norsk og engelsk, kjærlighet og krim.. 
Hvilken bok vil du anbefale? 

 

Sommerens bøker

Hva er vel en sommer uten bøker, her er bøkene jeg har lest meg igjennom så langt i sommerferien. Alle kjempe gode og verdt hver krone! 
Viss du har noen spørsmål angående bøkene eller noe annet, er det bare til å skrive det i kommentarfeltet. Jeg blir bare glad! 

Har du lest noen av disse bøkene? Hva syntes du om de? 

Dagens anbefaling - Mirakel

I dag skal jeg skrive en anbefaling om en bok som heter "Mirakel". 

Omtale fra bokkklubben.no : 

August er ti år gammel, og født med deformert ansikt på grunn av en genfeil.
"Jeg vil ikke fortelle deg hvordan jeg ser ut. Uansett hva du tenker, er det sannsynligvis verre", sier han i første kapittel. Til nå i livet har han gjennomgått tjuesju operasjoner, og har derfor fått hjemmeundervisning av moren. Livet har vært trygt; han kjenner alle menneskene i gata der han bor, og beveger seg minst mulig utenfor nærmiljøet. Men nå - når han skal starte i femte klasse - har foreldrene bestemt at han skal begynne i vanlig skole.

Gjør deg selv en tjeneste og les denne boken - ditt liv vil bli bedre av det." Nicholas Sparks, forfatter

Halloween er den beste dagen i året, tenker August. Da ser han ut som alle andre barn. De 364 andre dagene i året, opplever han at folk stirrer, skvetter eller skriker når de ser ham. Og nå skal han begynne på skolen blant mange, mange fremmede jevnaldrende. Som ventet blir overgangen til skolehverdagen tøff. Vi får møte både bøller, venner, folk som tror de gjør godt og de som gjør vondt med vilje. Og vi heier på tapre, smarte, sårbare, morsomme og modige August.

En minneverdig fortelling om godhet, mot og undring." Starred Review, Kirkus Reviews

 

Dette er en uforglemmelig og fantastisk historie. Og August er en uforglemmelig og fantastisk karakter. Det er sterkt og hjerteskjærende, men aldri sentimentalt. Snarere livsbejaende. Man vil at alle ALLE man kjenner over ti skal lese boka - en bok som gjør noe grunnleggende med deg som menneske.

Min mening: Boken er kjempe fin! Den handler om August som går gjennom både godt og vondt og du heier på han. Den får virkelig opp øynene dine og får deg til å tenke. Som det står på utsiden av boken, den burde vært oblegatorisk lesning for ALLE! Så bra er den. 

Terningkast: En klar 6'er! 

Har du lest den? Eller kunne du tenke deg å lese den?

Inspirasjon - All you need is booksChallenge day 4 - Meningen bak bloggnavnet

I dag er det challenge dag 4 og jeg skal skrive litt om meningen bak bloggnavnet mitt.  Bloggnavnet er jo lesee.blogg.no og jeg valgte dette bloggnavnet fordi jeg ville ha en blogg som handlet om bøker og det å lese. Jeg ville også ha et kort bloggnavn slik at det er lett å huske. Hva syntes du om bloggnavnet mitt? 

Til slutt vil jeg bare spørr om noe, for jeg tenker å bestille meg en almanakk fra personligalmanakk.no, er det noen av dere som har denne?

Vil du anbefale den? 

 


Engelske bøker og dagens inspirasjon!

I sommerferien har jeg lest en del bøker, mange norske. Jeg har nå begynt å like bedre å bedre å lese bøker på engelsk. Så i dag blir det en "omvendt anbefaling" av engelske bøker, det vil si at jeg har gjerne lyst til at dere anbefaler bøker som dere liker, på engelsk. 

Jeg har allerede klikket hjem en engelsk bok, men det skal selfølgelig bli flere. Det kommer en vurdering så raskt jeg har lest boken! Det blir spennende. 

Dagens inspirasjons får ikke et eget innlegg, men er med i dette. Nettopp fordi dagens inspirasjon er sommerlesing og engelske bøker. 
Hvilken engelsk bok vil du anbefale? 


hits