link link link link kontakt link designet

Dagens anbefaling

En av tingene jeg kommer til å ha på bloggen er "dagens anbefaling". Det er slik at ca. 4-5 ganger i uken skal jeg gi dagens anbefaling av en bok. Det er alt fra barne bøker, ungdom, serie, krim, noveller og romaner. Jeg vil si hva jeg syntes var bra med boken, viss det var noe som kunne vært bedre, hvor du kan få tak i den og hvilket terningkast jeg gir. Slike anbefalinger har hjulpet meg mange ganger når jeg skal ut å kjøpe meg nye bøker, så jeg håper det vil hjelpe noen av dere også! 

Terningkast skala: 

1-2: Kjedelig, Vanskelig å forstå, ville ikke lest igjen, vanskelig å leve seg inn i historien. 

3-4: God, kanskje lest igjen, bare litt fengede. 

5-6: Super god! Klarer ikke legge den i fra meg, fengede, spennende og/eller morsom, interesant tema, godt skrevet, lett å leve seg inn. 

Dagens bok er: 

Muffe 1: Muffe tar saken Omtale: Det begynner med at faren kjøper seg ny klokke. Hele kvelden holder han på for å finne ut hvordan den fungerer. Neste morgen spiller den sangen om Nøtteliten to timer for tidlig. Og denne morgenen opplever Muffe noe som skal forandre hans oppfatning av mange ting. Og særlig Dina, klassens mobber. Det han ser, sjokkerer ham, og han forstår at dette må han finne ut av. (hentet fra norli.no

 

Min mening: Jeg syntes personlig alle "Muffe" bøkene er veldig bra skrevet, de er morsome, spennende og du kan kjenne deg igjen i en del tanker, følelser og handliger i boken. Jeg vil anbefale denne boken til både barn og ungdom, for de som vil ha en både spennende, morsom bok som du ikke klarer å ligge fra deg. Det er skrevet 4 bøker om "Muffe" og de ble lest på et vind pust, kjempe gode! Anbefaler. 

Terningkast: 5  

Har du lest boken? Ville du lest den? 

gi et lite pip


lesee

lesee

17, Bergen

Glad i å lese, KLIKK deg inn her!

kontakt

Kategorier

Arkiv

hits